Aan de slag met demodata
Aan de slag met demodata

Meld je aan bij het Apteco-demosysteem en ga direct aan de slag met de marketingdatabase van ons fictieve reisbureau. Het demosysteem geeft je toegang tot meer dan 2 miljoen voorbeeldrecords en een aantal standaard dashboards.

Aan de slag met Salesforce-data
Aan de slag met Salesforce-data

Laad je Salesforce Sales Cloud-data in een eigen Apteco Orbit-testsysteem. Ervaar 14 dagen lang zelf de mogelijkheden en de kracht van Apteco Orbit.

Dataset explained

Onze datamodellen uitgelegd...

De software van Apteco ondersteunt koppelingen met veel verschillende soorten databronnen (waaronder Salesforce) en ondersteunt complexere datamodellen. De demodata is zo samengesteld dat je kunt zien hoe de meest gebruikte functies van onze software werken.

Demodatamodel

Tijdens de gratis proefperiode kun je testen met de voorbeelddatabase die we beschikbaar hebben gesteld. Deze bestaat uit de 1,1 miljoen klanten van ons fictieve reisbureau, die samen 2,1 miljoen vakanties (transacties) geboekt.

De klantdata in het systeem bevat geo- en demografische kenmerken zoals postcode en beroep, boekingsgegevens inclusief boekingsdatum, waarde en product en webbezoekgegevens zoals tijd, duur en oorspronkelijke bron.

Het demodatamodel is opgezet op basis van onze jarenlange ervaring. De meeste van onze klanten hebben veel klantrecords met daaraan veel transactionele data gekoppeld. De klantdata is willekeurig gegenereerd, maar geeft wel een realistisch beeld, waarbij we al onze standaard datatypen hebben gebruikt.

Salesforce-datamodel

Salesforce partner logo

Bij het starten van je proefperiode beginnen we met de vraag om je aan te melden bij Salesforce en Apteco toegang te geven tot jouw Salesforce Sales Cloud-data. Een Apteco-proefsysteem kan ook worden gebouwd vanuit een Salesforce Sandbox.

Om de Salesforce-data te koppelen aan je eigen proefsysteem, moet de Salesforce API zijn ingeschakeld. Controleer op Salesforce-edities met API-toegang om te zien of dit het geval is voor jouw Salesforce editie.

Salesforce biedt een standaard objectmodel dat kan worden uitgebreid en aangepast. Onze demoversie maakt gebruik van de metagegevens van Salesforce en geeft je de keuze uit een aantal geschikte, eenvoudige Apteco-configuraties gebaseerd op je eigen Salesforce-datamodel. We hebben gekozen voor een aantal basis datamodellen die gebruikmaken van de Accounts, Contactpersonen, Bestellingen en Contracten die beschikbaar zijn in Salesforce.

Je data wordt gedownload naar een door Apteco beheerde server en geladen in Apteco Orbit. Je krijgt je eigen unieke login zodat je direct online toegang hebt tot ons platform. Elk proefsysteem wordt gehost op zijn eigen server in de Apteco Cloud binnen de EU. Je data wordt bewaard op een server waartoe alleen jij toegang hebt, hij wordt dus niet gedeeld met ander proefsystemen.

Leer meer over de software van Apteco

 

Koppel data van klanten en kanalen

Koppel al je first-party databronnen en creëer een 360 graden klantbeeld. Neem slimmere, datagedreven beslissingen vanuit deze ‘single source of truth’. Integreer of stuur vervolgens je data naar je ESP en favoriete  fulfilmentkanalen.

Contact maken met klanten was nog nooit zo gemakkelijk. Je data vertelt hun verhaal. Orbit maakt het je gemakkelijk om inzichten en campagnerapporten te delen met alle relevante stakeholders. Online, in een eenvoudig, visueel formaat.

Orbit - connect with icon

Analyseer je data

Omarm de uitgebreide analysemogelijkheden van de software van Apteco om je data te verkennen. Maak overzichtelijke dashboards met de belangrijkste inzichten. De interactieve dashboards hebben de mogelijkheid om te filteren, doelgroeplijsten samen te stellen en in te zoomen op visualisaties.

Upload je logo, maak een kleurenschema in je eigen huisstijl en pas deze toe op de dashboards. Deel de zelf ontworpen dashboards binnen je organisatie. De inhoud van je dashboards wordt automatisch bijgewerkt na laden van nieuwe data, zodat je teams altijd met de meest actuele informatie werken.

Orbit - analyse

Identificeer en target je doelgroep

Krijg meer inzicht in je doelgroepen voor meer gerichte en effectievere campagnes. Gebruik tools voor dataverkenning en -visualisatie om grote hoeveelheden transactionele data om te zetten om je ideale doelgroep te vinden en nieuwe klantsegmenten te creëren.

Maak en controleer snel een doelgroeplijst voor je campagnes en exporteer deze of stuur ze direct naar eigen ESP om te gebruiken in e-mailing. Stel je marketingteams in staat om zelf doelgroepen te selecteren, rechtstreeks vanuit een dashboard, direct op het moment dat dit nodig is.

Orbit - target

Je campagnes beheren

Zet je inzichten om in acties, dit alles binnen één platform. Verzend en bewaak je campagnes via de realtime activiteitenrapporten van Apteco. Upload data en automatiseer campagnes met behulp van je bestaande martech-stack en ESP's of onze tools voor campagnebeheer.

Bewaak de status en voortgang van je campagnes binnen het Orbit-platform vanaf elk verbonden apparaat, 24/7, zodat je altijd live inzicht hebt en snel te handelen.

Orbit - campaign

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Geïntegreerde en gebruiksvriendelijke e-mail-editor en templates

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.