"Ik wil snel en gericht mijn eigen doelgroepen voor campagnes samenstellen."

"Ik wil niet wachten tot de data door een andere afdeling wordt verwerkt of werken met spreadsheets."

Snel en veilig doelgroepen opbouwen

Via het Apteco Orbit™ platform kunt u doelgroepsegmenten voor uw campagnes opbouwen vanaf elk device - smartphone, tablet of desktop - en de gegevens snel exporteren. Deze vereenvoudigde aanpak voor het samenstellen van doelgroepdefinities helpt u bij het creëren, optimaliseren en delen van doelgroepen voor campagnes met collega's in een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving.

Audience intro image
Werk met vertrouwen
Werk met vertrouwen

Grafieken en data previews bieden de zekerheid dat de gecreëerde doelgroep correct is, zodat u de data met vertrouwen kunt exporteren voor gebruik in een campagne of rechtstreeks kunt gebruiken binnen Apteco PeopleStage.

Maak doelgroepen
Maak doelgroepen

Creëer, controleer en exporteer segmenten voor uw campagnes en exporteer de data snel in een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving.

Opvragen van grote datasets
Opvragen van grote datasets

Analyseer snel grote datasets met de aankoopgeschiedenis van klanten en maak gebruik van de inzichten. Campagnevolumes bevestigd binnen enkele seconden.

Versnel campagnes
Versnel campagnes

Laat uw marketingteams zelf doelgroepdefinities samenstellen, direct vanuit visualisaties op elk gewenst moment.

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Gebruiksvriendelijke e-mail-editor en templates

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.
 

Makkelijk in gebruik

Een van de grote voordelen van deze feature is de intuïtieve gebruikservaring. Het is gemakkelijk om meteen aan de slag te gaan met weinig of geen training en snel de juiste doelgroep op te bouwen voor uw volgende campagne. Grafieken en data grids worden automatisch gemaakt op basis van uw gegevens en stellen u in staat de kenmerken van uw selectie te controleren en te begrijpen. Deze feature geeft u de kracht om snel en vol vertrouwen te handelen.

Audience Building

Slimme functionaliteit

Als u complexe verzoeken heeft, kunt u doelgroepsegmenten in FastStats openen voor extra functionaliteit. U kunt ook regels voor uitsluiten en opnemen gebruiken om uw doelgroep te optimaliseren en de segmenten die u in uw PeopleStage campagnes maakt te gebruiken. Alle data kan worden bekeken en geëxporteerd voor gebruik in campagnes. En worden gedeeld met uw collega's.

Audience Building
The Apteco Marketing Suite™ has enabled us to gain a clearer picture of our clients and make informed marketing decisions.

Ian Greenfield, Systems Administrator, Kirker Travel

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.