Bouw een basis van loyale en tevreden polishouders

Door meer te weten te komen over uw klanten, ze op relevante manieren te betrekken en een hoogwaardige klantervaring te bieden, is uw verzekeringsmaatschappij beter gepositioneerd om te groeien en een basis van tevreden klanten te behouden. Door strategische, doelgerichte communicatie in te zetten, kunt u meer klanten aanmoedigen om dekking te activeren - en uw merk en andere verzekeringsproducten tonen.

Venn Diagram showing customers across brand & product relationships
Moedig meer vernieuwingen aan
Moedig meer vernieuwingen aan

Vertraag vroegtijdig verloop en voorkom churn door vast te stellen welke polishouders het risico lopen om niet te verlengen. Vervolgens kunt u die klanten benaderen met berichten die de vele voordelen van een verlenging versterken.

Next best verzekeringsproducten
Next best verzekeringsproducten

Promoot nieuwe verzekeringsproducten bij individuele klanten en identificeer hoogwaardige klanten die geschikt zijn voor een persoonlijk gesprek met een verzekeringsadviseur. Automatiseer multi-channel, zeer gepersonaliseerde cross-channel berichten die ontworpen zijn om u te helpen verlengingen en verwijzingen te stimuleren.

Werk efficiënter
Werk efficiënter

Neem slimmere beslissingen over het runnen van uw bedrijf, zodat u geld kunt besparen en efficiënter kunt werken. Nu kunt u een ervaring van hogere kwaliteit bieden en alleen relevante verzekeringsproducten op de markt brengen aan specifieke potentiële klanten die waarschijnlijk op basis van hun profiel zullen reageren.

Sinds het project is geïmplementeerd, levert het team meer campagnes via zowel het kanaal als het merk, waaronder een verdubbeling van het aantal uitgezonden e-mails tegen 5% van de kosten vóór de wijziging.

Ageas

Leer en maak gebruik van belangrijke informatie uit uw klantenbase

Hoe meer u uw klanten begrijpt, hoe beter uw bedrijf zal zijn uitgerust om weloverwogen beslissingen te nemen over welke verzekeringsproducten voor hen aantrekkelijk zullen zijn. Door klantgegevens te verzamelen, te classificeren en te evalueren, leert u hoe u ze langer kunt betrekken en behouden. Door kenmerken zoals gedragstypen te isoleren, kunt u unieke persona’s maken die u kunt gebruiken om nuttige segmenten binnen uw database te maken. U kunt uw gegevens ook gebruiken om voorspellende modellen te ontwikkelen en scores toe te passen op elke klant op basis van de waarschijnlijkheid dat ze interesse hebben in verschillende soorten verzekeringsdekking.

Customer demographic chart examples

Bied een hoogwaardige ervaring, afgestemd op elke klant

Zodra u meer weet over uw polishouders, bent u in staat om aansprekende customer journeys te bieden die zijn ontworpen om prospects en klanten aan te moedigen een gewenste actie uit te voeren, zoals het downloaden van uw app om toegang te krijgen tot polis details. U kunt een geactiveerd, geautomatiseerd programma voor berichten implementeren dat is ontworpen om uw nieuwe verzekeringsklanten te verwelkomen, aan boord te nemen en op te leiden. Apteco stelt u ook in staat om de customer journey te transformeren met aangepaste berichten campagnes op basis van de specifieke profielen van uw klant.

Customer campaign journey example

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Automatiseer betrouwbare e-mail journeys

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.