"Ik wil al mijn klantgegevens samenbrengen in een marketingplatform en slimmere campagnes maken met mijn bestaande contactmomenten."

"Ik wil geen campagnes uitvoeren met slechts een gedeeltelijke weergave van mijn klantgegevens."

Al uw data op één plek

Apteco marketing software en de door u gekozen Apteco partner werken samen om een customer data platform (CDP) te creëren door het verzamelen van al uw klantinformatie. Door een Apteco CDP aan te maken, kunt u gemakkelijk volledig profiteren van uw gegevens en uw inzichten praktisch gebruiken. Uw Apteco CDP levert waarde door de integratie met andere systemen en het inzichtelijk maken van uw database en marketingbeslissingen.

CDP Intro Image
Interactie met delivery platforms
Interactie met delivery platforms

Ook bekend als engagement platforms, bestaat delivery platforms uit uw CRM-systeem, social media management platform en apps. Uw Apteco CDP kent al integraties met multiple delivery en engagement platforms voor marketingautomatisering en verbeterde engagement.

Always-on klantprofiel
Always-on klantprofiel

Een Apteco CDP slaat data permanent op voor gedetailleerde klantprofielen, waardoor u klanten gericht kunt targeten. Volg klanten terwijl ze zich verplaatsen tussen gedefinieerde segmenten om de marketingcommunicatie op precies het juiste moment te activeren.

Focus op marketeers
Focus op marketeers

Apteco CDP´s zijn ontworpen en gebouwd om marketeers met hun doelstellingen te helpen. In tegenstelling tot traditionele magazijnen, die worden gebouwd en beheerd door IT-teams, kunnen marketeers met een Apteco CDP eenvoudig toegang krijgen tot klantdata en deze toepassen op marketingcampagnes.

Geïntegreerde software
Geïntegreerde software

Uw Apteco CDP is geïntegreerde software van toonaangevende leveranciers die speciaal is ontworpen voor marketeers die behoefte hebben aan een goede gebruikerservaring. Geen gedoe meer met maatwerksoftware. U profiteert van hoge kwaliteit ondersteuning en resources.

Unified persistence
Unified persistence

Herken gemakkelijk varianten van de klantidentiteit op meerdere systemen en contactmomenten. Begrijp uw klanten nog beter en volg klantprofielen over tijd.

API connectivity
API connectivity

De Apteco CDP maakt verbinding met uw andere systemen met behulp van Application Programming Interfaces (API's), voor een eenvoudige integratie met uw apps. Een krachtige, ingebouwde API geeft andere systemen in real-time toegang tot uw Apteco CDP als een bron van uniforme klantdata en inzicht.

Door Market Insight / Apteco FastStats® te gebruiken in combinatie met Dun & Bradstreet data, kon Canon een consistente klantsegmentatie implementeren. Bovendien creëert de oplossing de nodige zichtbaarheid die de ontwikkeling van een klantgerichte aanpak ondersteunt en een betere klantervaring op middellange termijn bevordert.

John Marks, B2B Strategie Manager, Canon

Zeg gedag tegen datasilo’s

Verbind al uw klantdata uit meerdere bronnen en kanalen. Een Apteco CDP helpt u om ruwe, multi-channel data te begrijpen en blijf voor op de concurrenten. En met het verzamelen van data uit meerdere bronnen - transactioneel, website, gedrag, mobiel, etc. - kunt u uw prospects en klanten nog beter begrijpen.

Meer weten

Customer Data Platform

Meer dan alleen een database

Uw Apteco CDP is niet alleen een databank met een ​​enorme hoeveelheid informatie. Ingebouwde features helpen marketeers data gericht te gebruiken. Van data analyse en BI tot het opschonen van data, uw Apteco CDP biedt u de tools om proactief te zijn. Gebruik uw gecombineerde data om marketingcampagnes te maken die nog meer waarde opleveren.

Meer weten

Customer Data Platform

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.

Boek een demo