"Ik wil al mijn klantgegevens samenbrengen in een marketingplatform en slimmere campagnes maken met mijn bestaande contactmomenten."

"Ik wil geen campagnes uitvoeren met slechts een gedeeltelijke weergave van mijn klantgegevens."

Al uw data op één plek

De Apteco marketing software en een door jou gekozen Apteco partner werken samen om een customer data platform (CDP) te creëren door het verzamelen van al jouw klantinformatie. Door een Apteco CDP aan te maken, kun je gemakkelijk volledig profiteren van jouw data en jouw inzichten praktisch gebruiken. Jouw Apteco CDP levert waarde door de integratie met andere systemen en het inzichtelijk maken van jouw database en marketingbeslissingen.

CDP Intro Image
Interactie met delivery platforms
Interactie met delivery platforms

Ook bekend als engagement platforms, bestaat delivery platforms uit uw CRM-systeem, social media management platform en apps. Jouw Apteco CDP kent al integraties met multiple delivery en engagement platforms voor marketingautomatisering en verbeterde engagement.

Always-on klantprofiel
Always-on klantprofiel

Een Apteco CDP slaat data permanent op voor gedetailleerde klantprofielen, waardoor je klanten gericht kunt targeten. Volg klanten terwijl ze zich verplaatsen tussen gedefinieerde segmenten om de marketingcommunicatie op precies het juiste moment te activeren.

Focus op marketeers
Focus op marketeers

Apteco CDP´s zijn ontworpen en gebouwd om marketeers met hun doelstellingen te helpen. In tegenstelling tot traditionele data warehouses, die worden gebouwd en beheerd door IT-teams, kunnen marketeers met een Apteco CDP eenvoudig toegang krijgen tot klantdata en deze direct gebruiken in marketingcampagnes.

Geïntegreerde software
Geïntegreerde software

Jouw Apteco CDP integreert met de software van toonaangevende leveranciers en is speciaal ontworpen voor marketeers die behoefte hebben aan een eenvoudig te gebruiken user interface. Geen gedoe meer met maatwerksoftware.

Unified persistence
Unified persistence

Herken gemakkelijk varianten van de klantidentiteit op meerdere systemen en contactmomenten. Begrijp jouw klanten nog beter en volg klantprofielen door de tijd.

API connectivity
API connectivity

De Apteco CDP kan gekoppeld worden aan jouw andere systemen met behulp van het Application Programming Interface (API), voor een eenvoudige integratie met jouw apps. De krachtige, ingebouwde API geeft andere systemen in real-time toegang tot jouw Apteco CDP als één bron van uniforme klantdata en inzicht.

Door Market Insight / Apteco FastStats® te gebruiken in combinatie met Dun & Bradstreet data, kon Canon een consistente klantsegmentatie implementeren. Bovendien creëert de oplossing de nodige zichtbaarheid die de ontwikkeling van een klantgerichte aanpak ondersteunt en een betere klantervaring op middellange termijn bevordert.

John Marks, B2B Strategie Manager, Canon

Zeg dag tegen datasilo’s

Verbind al jouw klantdata uit meerdere bronnen en kanalen. Een Apteco CDP helpt je om ruwe, multi-channel data te begrijpen en zorgt dat je voor blijft op de concurrentie. En met het verzamelen van data uit meerdere bronnen - transactioneel, website, gedrag, mobiel, etc. - kunt je jouw prospects en klanten nog beter begrijpen.

Customer Data Platform

Meer dan alleen een database

Jouw Apteco CDP is niet alleen een databank met een ​​enorme hoeveelheid informatie. Ingebouwde features helpen marketeers data gericht te gebruiken. Van data analyse en BI tot het opschonen van data, uw Apteco CDP biedt je de tools om proactief te zijn. Gebruik jouw gecombineerde data om marketingcampagnes te maken die nog meer waarde opleveren.

Customer Data Platform

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Veilige en betrouwbare e-mailbezorging

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met jouw bestaande martech-stack en ESP, creëer je één versie van de waarheid. Je beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.