Bouw een base van loyale en tevreden klanten

Door meer over uw klanten te weten te komen, ze op relevante manieren te betrekken en een hoogwaardige klantervaring te bieden, is uw financiële organisatie beter gepositioneerd om te groeien en een basis van tevreden klanten te behouden. Door strategische, doelgerichte communicatie in te zetten, kunt u meer klanten aanmoedigen om hun accounts te activeren en uw merk en aanvullende financiële producten onder de aandacht te brengen.

Finance sector report example
Effectiever financiële producten op de markt brengen
Effectiever financiële producten op de markt brengen

Waarom zou u algemene, brede marketing efforts lanceren op basis van giswerk? Door de voorkeuren en attitudes van klanten bij te houden, kunt u effectiever op de markt komen. En met Apteco kunt u actie ondernemen op basis van inzichten die duidelijk worden gemaakt uit de data.

Behoud waardevolle klanten langer
Behoud waardevolle klanten langer

Vertraag vroegtijdig verloop en voorkom churn. Ten eerste kunt u bepalen wanneer klanten het meest waarschijnlijk hun geld naar andere instellingen zullen verplaatsen. Vervolgens kunt u klanten betrekken met relevante berichten, producten en aanbiedingen die zijn ontworpen om ze aan te moedigen langer te blijven.

Relevante, next best aanbiedingen
Relevante, next best aanbiedingen

Identificeer hoogwaardige klanten die geschikt zijn voor een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur. U kunt ook multi-channel, zeer gepersonaliseerde cross-channel berichten automatiseren die zijn ontworpen om u te helpen het volgende beste financiële product voor elke klant aan te bevelen.

Na de implementatie van de nieuwe Welcome Journey zijn er aanzienlijke verbeteringen aangebracht: 11% toename van het aantal geactiveerde accounts en 70% toename van de waarde van activa.

TD Direct Investing

Bied een hoogwaardige ervaring, afgestemd op elke klant

Als u eenmaal meer weet over uw klanten, kunt u aansprekende customer journeys bieden die zijn ontworpen om nieuwe klanten aan te moedigen een gewenste actie uit te voeren, zoals het activeren van een account, het selecteren van een investeringsfonds, het storten van activa of het starten van een transactie. U kunt een geactiveerd, geautomatiseerd berichten programma implementeren dat is ontworpen om nieuwe klanten te verwelkomen, aan boord te nemen en op te leiden. Met de oplossingen van Apteco kunt u ook de customer journey voor spaarders en hypotheekklanten transformeren met op maat gemaakte bericht campagnes op basis van hun specifieke profielen.

Welcome Journey example

Ontdek en gebruik kritische klantinformatie

Hoe meer u over uw klanten begrijpt, hoe beter u in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen over welke financiële producten aantrekkelijk voor ze zijn. Door data van uw klanten te verzamelen, classificeren en evalueren, kunt u leren hoe u ze langer als klant kunt betrekken en behouden. Door kenmerken zoals gedragstypen te isoleren, kunt u unieke persona’s maken die u kunt gebruiken om nuttige segmenten binnen uw database te maken. U kunt uw data ook gebruiken om voorspellende modellen te ontwikkelen en scores toe te passen op elke klant in uw database op basis van de waarschijnlijkheid dat ze verschillende financiële producten zullen gebruiken.

Special offers area example

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Perfect voor marketeers van alle niveaus

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.
 

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.