Transformeer campagneprestaties

Identificeer belangrijke trends die het gemakkelijker maken om financiële doelstellingen te halen. Zet supporters centraal in uw fondsenwervende activiteiten. Creëer relevante, gepersonaliseerde en getimede communicatie met behoud van een sterke reputatie en merkimago in de competitieve liefdadigheidssector. Verhoog de ROI van elke campagne door rekening te houden met variabelen zoals geografie, engagement en gedrag.

Charity sector report example
Segmenteer doelgroepen
Segmenteer doelgroepen

Identificeer positief en negatief geefgedrag uit verborgen patronen in data. Bouw profielen op van verschillende soorten supporters, zodat u elke groep op het juiste moment met de juiste insteek kunt bereiken. Segmenteer supporters op basis van engagement, gedrag en waarde in de interacties met uw merk.

Verhoog de lifetime value van supporters
Verhoog de lifetime value van supporters

Maak gebruik van strategische onderzoeken om voorkeuren, demografische gegevens en engagement te meten. Voorkom een overkill marketing richting uw beste supporters door controles toe te passen op alle campagnes. Stem producten en ervaringen beter af op supporters die er snel op reageren.

Zorg voor compliance
Zorg voor compliance

Wilt u een compliant, op supporters gericht bedrijfsmodel bouwen? Voldoe aan de GDPR regels door eenvoudig diegenen uit te sluiten die niet hebben ingestemd met bepaalde kanalen of communicatietypes. Zorg ervoor dat opt-outs zijn uitgesloten van alle campagnes.

De Apteco marketing software is de integrale motor die centraal staat in alle bruikbare strategische inzichten en speelt nu een cruciale rol bij het vormgeven van de wereldwijde fondsenwervingsstrategie voor al deze grote NGO's met een gecombineerd jaarlijks individu dat inkomsten genereert van meer dan $ 3,1 miljard US Dollars per jaar.

IFL Forum

Automatiseer gerichte aanvragen

Zet een campagne op die duizenden berichtvariaties kan produceren, perfect gericht op elk individu dat uw communicatie ontvangt. Met gerichte automatisering kunt u de bedrijfskosten verlagen, tijd vrijmaken voor meer initiatieven en campagnes strategisch plannen. De ideale oplossing voor non-profitorganisaties die met beperkte middelen werken.

Meer weten

Example of Fundraising subject lines message variants

Begrijp uw supporters beter

Verzamel voortdurend duidelijke, nauwkeurige data van campagnes en doelgroepen. Haal belangrijke informatie uit verschillende silo´s en centraliseer ze zodat ze worden gedeeld met alle relevante afdelingen. Meet en scoor de betrokkenheid van supporters bij alle contactmomenten, zoals website interacties, e-mail open rates, deelname aan evenementen en vrijwilligers activiteiten, om de effectiviteit van uw campagnes te verbeteren.

Meer weten

Examples of types of top customers in the charity sector

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.

Boek een demo