Onderdeel van een groter netwerk

Hoewel wij onze software zelf ontwerpen en ontwikkelen, werken we niet alleen. Onze geselecteerde partners bieden support, installatie, consultancy en training services aan onze klanten over de hele wereld.

Word ook partner
Word ook partner

Geïnteresseerd om samen te werken met Apteco en om onze diensten en producten aan te bieden bij uw klanten? Leer hoe u een gewaardeerde Apteco partner wordt.

Klanten
Klanten

Apteco wordt erkend door enkele van de grootste merken over de hele wereld, maar we bieden bedrijven in alle soorten en maten dezelfde voordelen.

Evenementen
Evenementen

We luisteren graag naar de ervaringen van onze klanten en partners en leren ervan.

Apteco evenementen

Apteco gaat niet alleen over krachtige software. Bij ons draait alles om mensen: mensen verbinden, mensen helpen productiever te zijn en excellente klantervaringen leveren.

Daarom willen we de Apteco community zo graag persoonlijk ontmoeten. Het is een geweldige manier om ideeën, kennis, ervaringen en informatie te delen. En onze jaarlijkse User Group Conference is de perfecte omgeving om precies dat te doen.

Met gastsprekers, best-use-awards, workshops en een enquête onder alle aanwezigen, is de conferentie een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste marketingtrends. We organiseren ook regelmatig partner huddles om problemen in een meer intieme setting te bespreken.

events-image-left.jpg?itok=_vkE_UV5
events-image-right_1.jpg?itok=zD00VLJ9
Apteco marketing software biedt onze klanten directe toegang tot een robuust marketingplatform. Het helpt ons om de activiteit van onze klanten te optimaliseren en om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon te tonen.

Daniel Guest, Directeur, R-cubed

Lees meer over hoe u een vertrouwde Apteco partner wordt