"Ik wil klantinzichten delen en onze gegevens gemakkelijk bewerkbaar maken. Ik wil
dat anderen met de data werken om bruikbare inzichten te ontdekken."

"Ik wil niet dat mijn collega's werken zonder inzicht of snelle toegang tot datasegmenten voor onmiddellijk gebruik in hun campagnes.”

Ontdek en deel bruikbare inzichten

De interactieve marketing dashboards van Apteco combineren hoge prestaties en
gebruiksgemak om een ​​intuïtieve, praktische gebruikerservaring te bieden. De prachtige visualisaties maken uw data gemakkelijk bewerkbaar, waardoor u bruikbare inzichten kunt ontdekken voor onmiddellijk gebruik in campagnes.

 

Uncover and share
Interactief design
Interactief design

Dashboards zijn eenvoudig te gebruiken en snel in te stellen, wat een snelle en flexibele transformatie van data mogelijk maakt. Ga aan de slag met een nieuwe, visuele en interactieve manier van werken.

Visualisaties
Visualisaties

De prachtige visualisaties maken uw data gemakkelijk bewerkbaar en helpen u bruikbare inzichten te ontdekken. Kies uit een bar, column, donut, pie, line charts, number cards en maps.

Details
Details

Stel drill-down-lagen in zodat anderen de data kunnen verkennen en bewerken. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om anderen te laten werken in uw data.

Filter
Filter

Door gebieden van visualisaties te markeren om daarmee dashboards te filteren, kunnen gebruikers zich concentreren op bepaalde interessegebieden. Geef een groot aantal gebruikers in uw organisatie toegang tot inzichten in een veilige omgeving.

Preview per device
Preview per device

Wijzig de grootte en positie van de tiles om dynamische lay-outs te creëren voor alle schermformaten en resoluties. Bekijk lay-outs per device om een ​​optimale ervaring voor al uw collega's te garanderen, waar en wanneer dat nodig is.

Deel dashboards
Deel dashboards

Deel interactieve dashboards met uw collega's, groepen of enkele individuen. Zelfs niet Apteco software gebruikers kunnen werken met uw dashboards via het veilige Apteco Orbit™ voor het online delen van platforms.

Maak doelgroepsegmenten
Maak doelgroepsegmenten

Maak snel doelgroepsegmenten op basis van uw dashboardfilters. Gebruikers kunnen dashboardinzichten omzetten in campagnesegmenten voor onmiddellijke betrokkenheid bij klanten en prospects.

Bekijk sample data
Bekijk sample data

Gelicentieerde gebruikers kunnen sample data bekijken om te zien welke criteria en categorieën worden gebruikt. Zelfs de onderliggende cijfers achter elke visualisatie zijn toegankelijk voor duidelijkheid en overzicht.

Dankzij de Apteco software heeft Greggs volledige zicht op de klantreis. Greggs kan nu de klantwaarde door de tijd volgen en zien hoe deze zich ontwikkelt.

Greggs

Krachtige dashboarding beschikbaar voor iedereen

Geef uw collega's en stakeholders dashboards met marketingdata, inclusief samenvattende informatie en belangrijke inzichten met de mogelijkheid tot filters en details over interactiviteit. Het online platform van Apteco Orbit biedt krachtige dashboard mogelijkheden voor alle gebruikers en rollen. Met een ingebouwd resharing model kunt u de inzichten die door marketingprofessionals en analisten zijn gecreëerd, delen en voor iedereen toegankelijk maken. Waar en wanneer ze maar nodig zijn.

visually select data

Selecteer visueel data voor uw volgende campagne

Het maken van gerichte datasegmenten voor uw campagnes is nog nooit zo eenvoudig geweest en toegankelijk voor meerdere gebruikers. Door de snelheid en kracht van de Apteco marketing software engine te gebruiken, kunt u visualisaties van grote hoeveelheden transactionele, multi-channel data omzetten in bruikbare inzichten. Werken met intuïtieve visuals in een veilige dashboardomgeving betekent dat meer gebruikers snel kunnen handelen om klantinzichten om te zetten in gerichte marketingboodschappen.

powerful dashboarding

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Test en leer om je e-mails te optimaliseren

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.