Boost bedrijfsresultaten door betere dienstverlening

Identificeer belangrijke trends die het gemakkelijker maken om aan de behoeften van klanten te voldoen, zowel groot als klein. Stel klanten en partners centraal in uw diensten, productontwikkeling en oplossingen. Creëer relevante, gepersonaliseerde en getimede communicatie met behoud van een sterke reputatie en merkimago in de B2B arena. Verhoog de potentiële winstgevendheid van al uw berichten door variabelen zoals geografie, productgebruik, servicetype, contracttype en andere relevante activiteiten te gebruiken.

B2B marketing report example with chart and map
Begrijp influencers
Begrijp influencers

Bouw persona's en weet welke influencers betrokken zijn om het B2B besluitvormingsproces echt te begrijpen. Krijg grip op het maximaliseren van de klantervaring van uw merk tijdens langdurige onderhandelingen, vaak met meerdere stakeholders.

Personaliseer communicatie
Personaliseer communicatie

Bij B2B draait het nog steeds om mensen die met mensen praten. Gebruik dezelfde datagedreven benadering die wordt gebruikt in de B2C omgeving om een sublieme klantervaring te creëren die leidt tot betrokken klanten.

Informeer uw sales teams
Informeer uw sales teams

Geef sales teams direct toegang tot bedrijfsinzichten. Begrijp de verticals en locaties van klanten om gebieden met onbenut potentieel te identificeren en verdeel ze eerlijk over uw teams.

Door Market Insight / Apteco FastStats® te gebruiken in combinatie met Dun & Bradstreet data, kon Canon een consistente klantsegmentatie implementeren. Bovendien creëert de oplossing de nodige zichtbaarheid die de ontwikkeling van een klantgerichte aanpak ondersteunt en een betere klantervaring op middellange termijn bevordert.

John Marks, B2B Strategie Manager, Canon

Automatiseer gerichte berichten en aanbiedingen

Zet een campagne op die duizenden berichtvariaties kan produceren, perfect gericht op elk individu dat uw communicatie ontvangt. Met gerichte automatisering kunt u de bedrijfskosten verlagen, tijd vrijmaken voor meer initiatieven en campagnes strategisch plannen. Automatisering stelt een bedrijf ook in staat een doelmatig, herhaalbaar proces te ontwikkelen voor het verzamelen van data voor analyse.

Example of content step in an Apteco PeopleStage campaign

Communiceer met uw doelgroep op meer strategische manieren

Ontdek nuttig gedrag van verborgen patronen in uw klantgegevens. Gebruik die takeaways om alle klanten beter van dienst te zijn en de juiste middelen in te zetten wanneer dat nodig is. Segmenteer klanten op basis van betrokkenheid, gedrag en waarde in al hun interacties met uw merk. Bouw profielen op van verschillende soorten partners en klanten, zodat u elke groep op het juiste moment met de juiste aanbieding kunt targeten.

Segmentation screen example

Boost je e-mailmarketing met Apteco

Test en leer om je e-mails te optimaliseren

Ontwerp, automatiseer en verstuur direct vanuit Apteco's marketingplatform responsieve, hypergepersonaliseerde e-mails.

Gerelateerde producten

Apteco marketing software tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Wij werken gemakkelijk samen met anderen

Door Apteco software te integreren met uw bestaande martech-stack en ESP, creërt u één versie van de waarheid. U beschikt zo over betrouwbaardere inzichten voor efficiënte campagnes.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.