Neem uw klanten mee op een reis die ze nooit zullen vergeten

Reizen is een branche die steeds competitiever wordt - dus hoe onderscheidt u zich en hoe zorgt u voor meer boekingen? Door meer te weten te komen over uw huidige klanten, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over hoe u berichten aan ze stuurt en op de markt brengt. Met Apteco kunt u de kaartverkoop meer stimuleren, de waarde voor klanten maximaliseren en merkloyaliteit bevorderen in een steeds competitiever wordende markt.

Example booking cost analysis report
Ontdek wat reizigers motiveert

Ontdek wat reizigers motiveert

Gebruik de kracht van uw data om een ​​meer klantgerichte strategie te ontwikkelen en uw reisactiviteiten te verbeteren. Gedragsdata kan u bijvoorbeeld helpen bij het ontwikkelen van een strategie op basis van verschillende klantsegmenten en fasen van de boekingscyclus.

Werk winstgevender

Werk winstgevender

De oplossingen van Apteco helpen u de verkoop van tickets en vakantieboekingen via meerdere digitale en offline kanalen te stimuleren en de inkomsten uit upselling en cross-selling te verhogen. U kunt ook gemakkelijk campagnes voor, tijdens de boeking en na de reis en heractivering opzetten.

Vergroot de operationele flexibiliteit

Vergroot de operationele flexibiliteit

Snelheid en flexibiliteit zijn nodig om boekingen veilig te stellen. Met Apteco kunt u geautomatiseerde, op triggers gebaseerde campagnes bouwen en deze bouwstenen vervolgens hergebruiken in meerdere campagnes om kostbare tijd te besparen.

De customer journey activiteiten kent een open rate van meer dan 50%, waarbij sommige campagnes zelfs een open rate van 70% behalen. Dit heeft duidelijk aangetoond dat hoe relevanter de klantcommunicatie, hoe meer betrokkenheid er wordt bereikt.

P&O Ferries

Marketingcampagnes die bruikbare data creëren

In de reisbranche gaat het, net als in andere branches, om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen. Dus waarom zou u geen centrale hub creëren voor uw multi-channel marketingactiviteit waar deze kan worden gecontroleerd, gemeten en gerapporteerd? De oplossingen van Apteco zijn ontworpen om u te helpen inzichten uit uw data te benutten om aanbiedingen te creëren waarop klanten eerder geneigd zijn te reageren. Uw bedrijf zal in staat zijn om de openingspercentages van e-mail te verbeteren, de betrokkenheid van berichten te vergroten en meer boekingen binnen te halen.

Meer weten

Example stats from travel campaign

Automatiseer processen voor meer efficiëntie

Wanneer u een bedrijf runt, helpt elke handeling die kan worden geautomatiseerd, tijd en kosten te besparen. Dus waarom zou u geen holistisch marketingprogramma implementeren dat is ontworpen om automatisch berichten en aanbiedingen op individuele klanten af ​​te stemmen? U kunt honderden verschillende strategische, creatieve combinaties van e-mailaanbiedingen naar miljoenen pendelaars, passagiers, toeristen en potentiële vakantiereizigers laten sturen wanneer ze het meest ontvankelijk zijn.

Meer weten

Email delivery image from travel sector

Gerelateerde producten

Apteco Marketing Suite™ tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Apteco Marketing Suite integraties

Maak nu de overstap en werk met grote nauwkeurigheid en efficiëntie door de integratie van de Apteco Marketing Suite met uw bestaande applicaties en tools.

Ervaar de Apteco marketing software tijdens een persoonlijke demo.

Boek een demo