Apteco PeopleStage®
Capterra

Apteco FastStats®
Capterra

Lees beoordelingen door onze klanten op Capterra.com.

Ageas

Sinds het project is geïmplementeerd, levert het team meer campagnes via zowel het kanaal als het merk, waaronder een verdubbeling van het aantal uitgezonden e-mails tegen 5% van de kosten vóór de wijziging.

Ageas

CACI

Ik vind het prettig dat de Apteco Marketing Suite™ snel is, zodat je heel snel een antwoord op je vragen kunt krijgen. Iedereen bij Apteco maakt zijn handen vuil, zelfs als het niet hun taak is, zijn ze bereid om te helpen.

Laura Walker, Senior Insight Consultant, CACI

Callcredit Information Group

Callcredit Information Group gebruikt de Apteco Marketing Suite™ technologie al meer dan 10 jaar om tellingen, profileringanalyses en extracten uit data te leveren. De Groep gebruikt de technologie ook als hulpmiddel voor klanten om toegang te krijgen tot hun klantendatabases die worden gehost door Callcredit. We vinden de software gebruiksvriendelijk voor zowel ontwikkelaars als klanten, en het Apteco team is geweldig om mee samen te werken.

Directeur Customer Services, Callcredit Information Group

Canon

Door Market Insight / Apteco FastStats® te gebruiken in combinatie met Dun & Bradstreet data, kon Canon een consistente klantsegmentatie implementeren. Bovendien creëert de oplossing de nodige zichtbaarheid die de ontwikkeling van een klantgerichte aanpak ondersteunt en een betere klantervaring op middellange termijn bevordert.

John Marks, B2B Strategie Manager, Canon

CLIC Sargent

Kortom, de Apteco Marketing Suite™ is een briljante tool die intuïtief is en heeft ons getransformeerd in de manier waarop we werken.

Fundraising Data Analyst, CLIC Sargent

Everton

We gebruikten Apteco FastStats® om de retentie van fans te voorspellen en als onderdeel van het wekelijkse prestatiebeheerproces rondom de aankoop van abonnementen. Met nog een paar dagen te gaan, zaten we 10.000 kaartjes van ons verkoopdoel af. Met Apteco FastStats ontdekten we dat de overgrote meerderheid van deze fans zouden overgaan op de aankoop van een abonnement, wat betekent dat de inzet van essentiële marketingactiviteiten zich vertaalden naar het gewenste resultaat.

Kyle Cockett, Insight Manager, Everton

Apteco

Testimonials voor Apteco en de Faststats software

Watch now

Ontdek hoe u Apteco partner wordt

Word nu partner