Ageas

Sinds het project is geïmplementeerd, levert het team meer campagnes via zowel het kanaal als het merk, waaronder een verdubbeling van het aantal uitgezonden e-mails tegen 5% van de kosten vóór de wijziging.

Ageas

Callcredit Information Group

Callcredit Information Group gebruikt de Apteco Marketing Suite™ technologie al meer dan 10 jaar om tellingen, profileringanalyses en extracten uit data te leveren. De Groep gebruikt de technologie ook als hulpmiddel voor klanten om toegang te krijgen tot hun klantendatabases die worden gehost door Callcredit. We vinden de software gebruiksvriendelijk voor zowel ontwikkelaars als klanten, en het Apteco team is geweldig om mee samen te werken.

Directeur Customer Services, Callcredit Information Group

Canon

Door het gebruik van Market Insight/Apteco FastStats® in combinatie met de D&B data, heeft Canon volledige klantensegmentatie bereikt. En het blijft de zichtbaarheid bieden die nodig is om een ​​klantgerichte benadering vorm te geven, wat uiteindelijk zal leiden tot een betere klantervaring op middellange termijn.

John Marks, B2B Strategie Manager, Canon

Everton

We gebruikten Apteco FastStats® om de retentie van fans te voorspellen en als onderdeel van het wekelijkse prestatiebeheerproces rondom de aankoop van abonnementen. Met nog een paar dagen te gaan, zaten we 10.000 kaartjes van ons verkoopdoel af. Met Apteco FastStats ontdekten we dat de overgrote meerderheid van deze fans zouden overgaan op de aankoop van een abonnement, wat betekent dat de inzet van essentiële marketingactiviteiten zich vertaalden naar het gewenste resultaat.

Kyle Cockett, Insight Manager, Everton

Greggs

Door de SCV te leveren aan analisten en marketeers bij Greggs via de intuïtieve front-end die wordt geleverd door Apteco FastStats®, heeft het team voor het eerst een echt inzicht gekregen in het gedrag en de motivaties van klanten.

Greggs

IFL Forum

De Apteco Marketing Suite is de integrale motor die centraal staat in alle bruikbare strategische inzichten en speelt nu een cruciale rol bij het vormgeven van de wereldwijde fondsenwervingsstrategie voor al deze grote NGO's met een gecombineerd jaarlijks individu dat inkomsten genereert van meer dan $ 3,1 miljard US Dollars per jaar.

IFL Forum

Apteco

Testimonials voor Apteco en de Faststats software

Watch now

Ontdek hoe u Apteco partner wordt

Word nu partner