"Ik wil op een gebruiksvriendelijke manier geautomatiseerd e-mails in mijn eigen huisstijl versturen met keuze uit mooie templates of deze zelf ontwerpen."

"Ik wil niet elke e-mail handmatig moeten plannen om conversies en engagement te stimuleren."

Responsieve, professionele e-mails, ingebouwd

Met Apteco e-mail kun je binnen het Apteco platform je e-mails ontwerpen en versturen. Onze e-mailbuilder is geïntegreerd in een veilig en betrouwbaar platform voor e-mailbezorging. Hierin kun je naadloos overstappen van het onderzoeken van je data, naar het maken van doelgroeplijsten, naar het ontwerpen en versturen van responsieve e-mails. Zet jouw klantinzichten om in campagnes met resultaat. Onze drag-and-drop-functionaliteit biedt je de mogelijkheid om flexibel je e-mails op te maken. Voeg eenvoudig afbeeldingen, links, video's en andere inhoud toe, zodat jouw e-mails er altijd perfect uitzien!

Apteco email - welcome email
Beveiligde en betrouwbare levering
Beveiligde en betrouwbare levering

Onze betrouwbare deliverability en uitgebreide testfunctionaliteit zorgen ervoor dat je e-mails gelezen worden. Bekijk een voorbeeld van jouw e-mail op meerdere apparaten en platforms voordat je het verzendt.

Gebruiksvriendelijke e-maileditor en templates
Gebruiksvriendelijke e-maileditor en templates

Kies uit een ruime bibliotheek aan templates, of ontwerp je eigen templates. Maak eenvoudig prachtige e-mails die je direct kunt verzenden zonder ook maar één regel code te gebruiken.

Lever gepersonaliseerde e-mails waar je doelgroep blij van wordt
Lever gepersonaliseerde e-mails waar je doelgroep blij van wordt

Personaliseer de inhoud van je e-mails met behulp van afbeeldingen, onderwerpregels en kopteksten. Doe aanbevelingen op basis van de aankoophistorie met je klant.

Meten is weten, volg je belangrijke statistieken op de voet
Meten is weten, volg je belangrijke statistieken op de voet

Volg in realtime de effectiviteit van je e-mails. Bewaak e-mailstatistieken zoals klikfrequenties, opens, afmeldingen en controleer bezorgpercentages en bouncers zodra ze binnenkomen.

Automatiseer voorspelbare e-mailcampagnes
Automatiseer voorspelbare e-mailcampagnes

Automatiseer het vesturen van event driven e-mails in je campagnes om relevant en tijdig te communiceren. Zo heb je meer tijd over voor nieuwe complexere campagnes.

Optimaliseer je e-mails: test en leer
Optimaliseer je e-mails: test en leer

Test en leer met behulp van percentuele- of segmentsplitsingen om zo meer inzicht te krijgen in jouw doelgroep. Test afbeeldingen, onderwerpregels, inhoud, headers, call-to-action-knoppen en meer.

De software van Apteco heeft HEE veel voordelen opgeleverd. We hebben de doorlooptijd van complexe gebruikersjourneys zien afnemen, wat een besparing voor de belastingbetaler betekent. Het grootste voordeel is wellicht de toegang tot realtimedata, waardoor we onmiddellijk kunnen reageren op verzoeken om data van stakeholders en strategischer kunnen nadenken over toekomstige campagnes.

Darren Aldrich, Head of Communications, NHS Health Careers, Health Education England

Perfect voor alle marketingteams

Ongeacht je ervaringsniveau, met Apteco e-mail kun je eenvoudig en professionele e-mails ontwerpen die perfect worden weergegeven op elk apparaat. Als je nieuw bent met e-mailmarketing, biedt Apteco e-mail een reeks functies die het gemakkelijk maken om te beginnen. Je kunt kiezen uit een ruime bibliotheek aan templates, of je eigen ontwerpen maken met behulp van de drag-and-drop e-mailbuilder. Als je een ervaren e-mailmarketeer bent, biedt Apteco e-mail de flexibiliteit en controle die je nodig hebt om complexe campagnes te creëren. Je kunt HTML- of MJML-bestanden uploaden om je eigen lay-outs te maken, en je kunt gebruikmaken van geavanceerde functies zoals segmentatie en personalisatie.

Apteco email - interface

Verbeter conversies zonder dat er handmatige ingrijpen nodig is

E-mailautomatisering is een krachtig hulpmiddel om conversies te verbeteren. Door je e-mailmarketing te automatiseren, kun je op het juiste moment in contact komen met je potentiële en bestaande klanten, met content die voor hen relevant is. Dit helpt je de betrokkenheid van je klanten te vergroten en je ROI te verbeteren.  Met Apteco e-mail ben je verzekerd van succes bij het automatiseren van je e-mailmarketing.

 

Apteco email - multi-stage journeys

Geef jouw e-mailmarketing een boost met Apteco

Klaar om afscheid te nemen van die saaie steeds weer terugkerende taken? Laat Apteco je werk makkelijker maken. Met Apteco e-mail kunt je boeiende e-mails maken met behulp van templates of helemaal zelf. Personaliseer ze zodat ze zijn afgestemd op de behoeften van jouw klanten. Dit alles volledig geautomatiseerd zodat jouw e-mails op het juiste moment naar de juiste klant verstuurd worden. Met Apteco e-mail ben je verzekerd van resultaat.

Apteco email - supercharge your emails

Related products

Apteco software that can help you supercharge your email marketing

Apteco Orbit™

Apteco Orbit™

Deel snel en eenvoudig belangrijke data met interne stakeholders. Zij ontvangen de gevraagde informatie in een gebruiksvriendelijk online format.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

We play nicely with others

By integrating Apteco software with your existing applications and tools, you can get one version of the truth and operate with greater accuracy and efficiency.

Ervaar de kracht van Apteco software met een persoonlijke demo.