Verkoop sneller en meer tickets

De concurrentie om de invulling van de vrije tijd van een fan is hevig. Door meer te weten te komen over uw fanbase, kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen over hoe u berichten stuurt en op de markt brengt. Of u nu kaartjes voor één evenement wilt verkopen, toezeggingen wilt doen voor seizoenskaart pakketten of een groep vervallen spelers opnieuw wilt activeren, Apteco kan u helpen.

Leisure sector reporting example
Segmenteer fans en spelers

Segmenteer fans en spelers

Hoe weet u welke fans het beste bij een evenement passen? Bekijk attitudes, gedrag, transacties en andere eerdere gegevens vanuit de ticketverkoop om elke klant in uw database te beoordelen met informatie over de waarschijnlijkheid om te kopen.

Boost respons percentages

Boost respons percentages

Verouderde en uitgeputte e-maillijsten zijn minder effectief en u moet GDPR compliant blijven. Vind manieren om actieve en inactieve fans of spelers te bereiken via andere kanalen dan e-mail.

Trek meer fans naar meer evenementen

Trek meer fans naar meer evenementen

Gebruik relevante factoren zoals de nabijheid van het stadion, termijn, ticketklasse, stoelpositie en aankoopdatum om het verloop te evalueren en een betere ticketverkoop te stimuleren.

We gebruikten Apteco FastStats® om de retentie van fans te voorspellen en als onderdeel van het wekelijkse prestatiebeheerproces rondom de aankoop van abonnementen. Met nog een paar dagen te gaan, zaten we 10.000 kaartjes van ons verkoopdoel af. Met Apteco FastStats ontdekten we dat de overgrote meerderheid van deze fans zouden overgaan op de aankoop van een abonnement, wat betekent dat de inzet van essentiële marketingactiviteiten zich vertaalden naar het gewenste resultaat.

Kyle Cockett, Insight Manager, Everton

Start meer gerichte, gepersonaliseerde marketingcampagnes

Om een ​​evenement goed te verkopen, is soms alles wat nodig is een aankondiging dat het seizoen of de tour in de uitverkoop gaat. Maar er zijn veel andere gevallen waarin het overtuigen van fans om zich aan te melden voor een ander seizoen of om zich van tevoren vast te leggen op een bepaalde datum, niet zo eenvoudig is. Door meer te leren over uw klanten en strategisch marketing in te zetten, bent u meer succesvol. De juiste inzichten uit uw data stellen u in staat om op het juiste moment relevante, actuele en gepersonaliseerde berichten en aanbiedingen naar de juiste mensen te sturen. Met Apteco heeft u ook de mogelijkheid om social media aanbiedingen zoals Facebook Custom Audience op te nemen voor targeting op reactivering en berichten.

Meer weten

Personalisation campaign example

Zorg voor een hogere ROI

Het behalen van een goede ROI door kaartjes voor evenementen te verkopen, is niet altijd gegarandeerd. Daarom is het logisch om de meest efficiënte manieren te vinden om uw bedrijf te runnen. Met Apteco kunt u slimmere marketingcampagnes leveren met gerichte berichten die zijn ontworpen om de kans op een reactie van uw klanten te vergroten. Maar deze tools helpen u ook de kosten te verlagen door processen te automatiseren die anders handmatig zouden worden afgehandeld. Dat zorgt ervoor dat het personeel tijd vrij heeft om resultaten te evalueren en om meer strategische campagnes te plannen.

Meer weten

Increase ROI report example

Gerelateerde producten

Apteco Marketing Suite™ tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Apteco Marketing Suite integraties

Maak nu de overstap en werk met grote nauwkeurigheid en efficiëntie door de integratie van de Apteco Marketing Suite met uw bestaande applicaties en tools.

Ervaar de Apteco marketing software tijdens een persoonlijke demo.

Boek een demo