Verhoog verkoopcijfers

Ongeacht op welk aspect van de automotive industrie uw bedrijf zich richt, u verzamelt waarschijnlijk elke dag een schat aan gegevens over klanttransacties. Waarom zou u de kracht van data niet benutten om de verkoop, wederverkoop, services en financieringspakketten beter op elkaar af te stemmen? Met Apteco kunt u data gebruiken om de klantwaarde, ROI en bedrijfsprestaties te maximaliseren.

Automotive sector data graph
Optimaliseer de klantervaring

Optimaliseer de klantervaring

Door klantgericht en data gefocust te zijn, kunt u online en bij dealers een hoogwaardige klantervaring bieden. Bewaak en evalueer specifieke online en transactionele activiteiten en identificeer manieren om de ervaring voor elke klant te optimaliseren. Het zal de manier veranderen waarop u uw boodschap en markt aan uw klanten promoot.

Versterk de customer journey

Versterk de customer journey

Evalueer data van uw website of dealership om de effectiviteit van elk contactmoment binnen de customer journey te begrijpen. Gebruik bijvoorbeeld bezoekersgegevens van de auto configurator of transactiegeschiedenis om een ​​betere intelligentie op te bouwen over
recency / frequency / value (RFV), die u helpt uw volgende campagne te optimaliseren.

Voer slimmere marketingcampagnes uit

Voer slimmere marketingcampagnes uit

Inzichten uit uw data helpen u te begrijpen hoe, wanneer en waarom uw prospects benaderd willen worden. Bijvoorbeeld wanneer ze een proefrit willen maken of nieuwe banden nodig hebben. Met deze intelligentie kunt u dynamische, multi-channel campagnes maken met geavanceerde targeting die potentiële klanten bereikt wanneer ze het meest ontvankelijk zijn voor gepersonaliseerde berichten.

Dankzij de Single Customer View (SCV) database en het FastStats® systeem kunnen we elke communicatie personaliseren door te kiezen voor de meest geschikte en kosteneffectieve kanaalmix. Elke boodschap wordt met uiterste nauwkeurigheid afgestemd op de klant en precies op het moment verstuurd wanneer de auto van de klant het meest waarschijnlijk aandacht nodig heeft.

Morgan Jamison, Hoofd Retail Marketing, Protyre

Individueel beeld van de klant

Begin met het verkrijgen van een duidelijk beeld van uw potentiële klanten door een opslag te ontwikkelen met nauwkeurige, up-to-date, hoogwaardige klantinformatie. Een individuele weergave van de klant stelt geautoriseerde teamleden in staat om toegang te krijgen tot relevante informatie binnen elke klantrecord, waaronder details over eigendomsrechten, garantieclaims, brochure aanvragen en outbound marketing informatie. Met een uitgebreide database als deze kunt u marketingactiviteiten over alle kanalen volgen: online, direct marketing en dealerships. Het komt erop neer dat u kunt ontdekken wat een automotive klant motiveert om te kopen. En gebruik kunt maken van gedragsgegevens om een ​​relevant aanbod te presenteren.

Meer weten

Top Customer report example

Automatiseer gerichte marketing

Zodra u uw data met succes heeft gesegmenteerd en gebruikt om strategisch
gekwalificeerde prospects te targeten, kunt u de kosten verder verlagen en de resultaten verbeteren door automatisering. Met Apteco kunt u per dag gerichte communicatie sturen naar verschillende klantprofielen. Via verschillende kanalen, zoals e-mail, social media en pushberichten. Zodra u processen zoals APK en service herinneringen heeft geïmplementeerd om te automatiseren, heeft uw personeel meer tijd om zich te concentreren op meer strategische initiatieven.

Meer weten

Track marketing activity with icons example

Gerelateerde producten

Apteco Marketing Suite™ tools helpen uw doelgroepen te analyseren.

Apteco FastStats®

Apteco FastStats®

Transformeer digitale en offline databronnen in overzichtelijke visuals die een compleet klantbeeld laten zien. Analyseer zelf de grootste datasets en krijg meer inzicht in de effectiviteit en resultaten van campagnes.

Apteco PeopleStage™

Apteco PeopleStage™

Zet inzichten om in doelgerichte acties. Met onze software kunt u gepersonaliseerde marketingcampagnes creëren, managen en uitrollen over offline en online kanalen.

Apteco Marketing Suite integraties

Maak nu de overstap en werk met grote nauwkeurigheid en efficiëntie door de integratie van de Apteco Marketing Suite met uw bestaande applicaties en tools.

Ervaar de Apteco marketing software tijdens een persoonlijke demo.

Boek een demo