Selecteer het partnerschap dat geschikt is voor uw bedrijf

Heeft u interesse om de software van Apteco verkopen? Of heeft u aanvullende producten of diensten die u wilt integreren met de software van Apteco die meer waarde kunnen bieden aan uw klanten?

We zijn op zoek naar partners die ons kunnen helpen met diensten die wij niet aanbieden. Wij leveren de beste analyse- en campagnesoftware en u uw kennis. Afhankelijk van uw vaardigheden onderscheiden wij verschillende soorten partners.

Apteco agency partner
Apteco agency partner

U ontzorgt uw klanten van A tot Z. Als Apteco Agency Partner beheert u de campagnes van uw klanten volledig in huis. Uw klant heeft wel een eigen Apteco licentie, maar u maakt de inzichten, doelgroepen en ontwerpt de campagnes. Hierbij heeft u de software van Apteco in eigen beheer of vertrouwt u op de Apteco Cloud.

Apteco solutions reseller
Apteco solutions reseller

Als Apteco Solution Reseller adviseert u klant bij de aanschaf van hun Apteco licentie, helpt hen bij de inrichting en bent eerste aanspreekpunt voor hun vragen. U kunt op ons terugvallen indien nodig. Samen werken we aan het succes van uw klanten. U kunt doorgroeien naar premium partner.

Technology integrations partner
Technology integrations partner

Apteco werkt samen met een breed scala aan technologiepartners. Onze klanten kunnen zo naadloos integreren met hun databronnen en favoriete communicatiekanalen te bieden. Wilt u uw technologie koppelen via een API aan de Software van Apteco, we komen graag in contact.

 

Wij delen uw passie voor klanten

Voor verdere internationale groei van Apteco zijn we opzoek naar partners die onze passie voor marketing en analyse delen, en onze klanten de excellente service bieden die ze gewend zijn. Hoor van onze partners uit eerste hand waarom zij samenwerken met Apteco en ontdek waarom onze toewijding zo sterk is.

Ik vind het prettig dat de Apteco software snel is, zodat je heel snel een antwoord op je vragen kunt krijgen. Iedereen bij Apteco maakt zijn handen vuil, zelfs als het niet hun taak is, zijn ze bereid om te helpen.

Laura Walker, Senior Insight Consultant, CACI

Laura Walker, Senior Insight Consultant, CACI

Wat bieden wij?

Partner van Apteco worden heeft een aantal voordelen. We hebben een partner programma waarmee je stapsgewijs door kunt groeien naar volledige reseller. U krijgt toegang tot ons partnerportaal met de laatste versies van de software, commercieel materiaal en onze kennisbank. Daarnaast bieden wij:

  • Een marge die meegroeit met uw omzet bij Apteco
  • Ondersteuning in pre-sales of bij het opzetten van een PoC
  • Support en technische ondersteuning
  • Apteco accreditatie programma
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Een Apteco partnerschap biedt u niet alleen de mogelijkheid om onze software te verkopen. Aanvullend kunt uw consultancy diensten voor de implementatie van de Apteco software, data rationalisatie, klantsegmentatie of het inrichten en uitvoeren van marketing campagnes aanbieden.

Partner programme - NL

We onderscheiden ons in de markt door nauw samen te werken met ons professionele partnernetwerk om gebruikers te helpen de volledige waarde uit onze gebruiksvriendelijke software te halen.

We helpen onze partners meer inkomsten te genereren als onderdeeldeel van de totaal oplossing waarmee ze meer van hun bestaande diensten kunt verkopen zoals consulting, hosting, data-analyse en campagnebeheer. Onze software wordt volledig in eigen huis ontwikkeld, door een team van gedreven en loyale medewerkers. Het is de basis waarop u kunt bouwen om de belangrijkste uitdagingen van uw klant op te lossen.

Hidden block contents

Hidden block contents

Hidden block contents

Hidden block contents