Apteco approved partners

Het Apteco partners programma is een exclusieve groep van marketing service providers en communicatiespecialisten die niet alleen blijk geven van expertise met de Apteco marketing software, maar ook toegewijd zijn aan een hoog niveau van klantenservice en klanttevredenheid. Het is een geweldige kans - niet alleen om de implementatiediensten van Apteco marketing software te verkopen, maar ook om consultancy-, training- en database services te promoten bij marketeers over de hele wereld.

Partner programme intro image
Levensduur
Levensduur

We zullen er zijn voor de lange termijn, omdat we duurzame partnerschappen willen bouwen.

Transparantie
Transparantie

Partners en eindgebruikers willen zaken doen met bedrijven die het vertellen zoals het is, en dat doen wij ook.

Eerlijkheid
Eerlijkheid

We zullen er altijd naar streven om 'het juiste te doen' voor de klant en onze partner.

Educatie
Educatie

We blijven informatie delen terwijl onze software zich ontwikkelt.

Bereidheid
Bereidheid

We zullen altijd proberen te helpen en bij te dragen aan de inspanningen van een partner om onze software te verkopen en te ondersteunen.

Loyaliteit
Loyaliteit

We bouwen vertrouwen door gedeelde ervaringen en uitdagingen.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

We zullen altijd snel reageren op specifieke behoeften via ons partnerkanaal.

Correctheid
Correctheid

We zullen NOOIT met u concurreren.

Samenwerking
Samenwerking

Goed samenwerken met onze partners en binnen Apteco is de sleutel tot ons succes.

We merken dat wanneer we eropuit gaan en een Apteco marketing software demo geven aan mensen, het elke keer weer een schot in de roos is. De juiste levering van de juiste functionaliteit tegen de juiste prijs. Daarnaast is het heel gemakkelijk te gebruiken, het is een plezier om een demo te geven. We weten dat we op Apteco kunnen vertrouwen om te leveren wat nodig is in het platform.

Matt Tamea, Solutions Director, Wood for Trees

Partners Programma FAQ

Q. Ik wil deel uitmaken van de Apteco familie. Waar begin ik?

We komen graag met u in gesprek, dus bel ons gerust via +31 (0) 10 80 80 875. U kunt ook het contactformulier gebruiken of mailen naar info@apteco.nl.

Q. Hoe vraag ik een Apteco Partnerschap aan?

Zodra u contact met ons opneemt, bespreken we uw interesse en gaan we van start. We zijn benieuwd welke kansen u ziet voor onze technologie en we zullen de voordelen uitleggen voor uw bedrijf en uw klanten.

Q. Zijn er verschillende types Apteco Partnerschappen?

Soorten commerciële relaties zijn onder meer:

Referral partner
Consultant
Agentschap
Partner
Distributeur

We kunnen meer details verstrekken zodra u contact met ons opneemt.

Q. Ik wil mijn softwareoplossing integreren of een add-on-module ontwikkelen voor de producten van Apteco. Is hier een programma voor?

Over het algemeen ontwikkelen we zelf integraties met andere systemen vanuit klantbehoeften. Klanten en partners kunnen Apteco verzoeken om een ​​integratie te bieden en we zullen overwegen om het werk uit te voeren om de ervaring van onze klanten te verbeteren. Neem contact met ons op om uw interesse te registreren.

Onze partners bieden ook integratiediensten waardoor veel en gevarieerde systemen kunnen worden samengebracht om marketingactiviteiten te vergemakkelijken.

Q. Wat zijn de richtlijnen voor het gebruik van Apteco's merknaam in combinatie met mijn bedrijf als partner?

We hebben marketingrichtlijnen om onze branding als geselecteerde partner te gebruiken. Dit is beschikbaar vanuit het partnerportaal. U heeft een login nodig om toegang te krijgen.

Q. Is er een partnerschapsovereenkomst die ik kan inzien?

Ja, die is er en we zullen deze verstrekken zodra we in gesprek zijn gegaan en er een vertrouwelijkheidsovereenkomst is gesloten.

Q. Zijn er kosten verbonden aan het partnerschap?

Nee. Er zijn geen kosten verbonden aan het worden van een partner, maar u moet wel investeren in training om aan de vereisten van de reseller overeenkomst te voldoen.

Q. Krijgen leden van het Apteco VAR programma toegang tot software voor intern gebruik?

Onze partners hebben volledige toegang tot alle Apteco software voor niet betaalde evaluatie en demonstratie van de software.

We bieden ook een agency licentie om volledig beheerde services te faciliteren. Dit is een zeer flexibele manier om onze software te gebruiken om inkomsten voor uw bedrijf te genereren.

Als u dit wilt bespreken, neem dan contact met ons op.

 

Ontdek hoe u Apteco partner wordt

Word nu partner