Selecteer het partnerschap dat geschikt is voor jouw bedrijf

Heb je interesse om de software van Apteco verkopen? Of heb je aanvullende producten of diensten die je wil integreren met de software van Apteco die meer waarde kunnen bieden aan jouw klanten?

We zijn op zoek naar partners die ons kunnen helpen met diensten die wij niet aanbieden. Wij leveren de beste analyse- en campagnesoftware en jij jouw kennis. Afhankelijk van jouw vaardigheden onderscheiden wij verschillende soorten partners.

Apteco agency partner
Apteco agency partner

Je ontzorgt jouw klanten van A tot Z. Als Apteco Agency Partner beheer jij de campagnes van jouw klanten volledig in huis. Jouw klant heeft wel een eigen Apteco licentie, maar jij maakt de inzichten, doelgroepen en ontwerpt de campagnes. Hierbij heb jij de software van Apteco in eigen beheer of vertrouw je op de Apteco Cloud.

Apteco solutions reseller
Apteco solutions reseller

Als Apteco Solution Reseller adviseer je de klant bij de aanschaf van hun Apteco licentie, helpt hen bij de inrichting en bent het eerste aanspreekpunt voor hun vragen. Je kunt op ons terugvallen indien nodig. Samen werken we aan het succes van jouw klanten. Je kunt doorgroeien naar premium partner.

Technology integrations partner
Technology integrations partner

Apteco werkt samen met een breed scala aan technologiepartners. Onze klanten kunnen hun databronnen en favoriete communicatiekanalen zo naadloos integreren met de deze oplossingen. Wilt jij jouw technologie koppelen via een API aan de Software van Apteco, dan we komen graag in contact.

 

Wij delen jouw passie voor klanten

Voor verdere internationale groei van Apteco zijn we opzoek naar partners die onze passie voor marketing en analyse delen, en onze klanten de excellente service bieden die ze gewend zijn. Hoor van onze partners zelf waarom zij samenwerken met Apteco en ontdek waarom onze samenwerking zo sterk is.

Ik vind het prettig dat de Apteco software snel is, zodat je heel snel een antwoord op je vragen kunt krijgen. Iedereen bij Apteco maakt zijn handen vuil, zelfs als het niet hun taak is, zijn ze bereid om te helpen.

Laura Walker, Senior Insight Consultant, CACI

Laura Walker, Senior Insight Consultant, CACI

Wat bieden wij?

Partner van Apteco worden heeft een aantal voordelen. We hebben een partner programma waarmee je stapsgewijs door kunt groeien naar volledige reseller. Je krijg toegang tot ons partnerportaal met de laatste versies van de software, commercieel materiaal en onze kennisbank. Daarnaast bieden wij:

  • Een marge die meegroeit met jouw omzet bij Apteco
  • Ondersteuning in pre-sales of bij het opzetten van een PoC
  • Support en technische ondersteuning
  • Apteco accreditatie programma
  • Meer dan 35 jaar ervaring

Een Apteco partnerschap biedt je niet alleen de mogelijkheid om onze software te verkopen. Aanvullend kun je consultancy diensten voor de implementatie van de Apteco software, data rationalisatie, klantsegmentatie of het inrichten en uitvoeren van marketing campagnes aanbieden.

Partner programme - NL

We onderscheiden ons in de markt door nauw samen te werken met ons professionele partnernetwerk om gebruikers te helpen de volledige waarde uit onze gebruiksvriendelijke software te halen.

We helpen onze partners meer inkomsten te genereren als onderdeeldeel van de totaal oplossing waarmee ze meer van hun bestaande diensten kunt verkopen zoals consulting, hosting, data-analyse en campagnebeheer. Onze software wordt volledig in eigen huis ontwikkeld, door een team van gedreven en loyale medewerkers. Het is de basis waarop jij kunt bouwen om de belangrijkste uitdagingen van jouw klant op te lossen.

Hidden block contents

Hidden block contents

Hidden block contents

Hidden block contents