Apteco Live Online 2020

25 nov 2020 | 09:30 - 26 nov 2020 | 12:30

Apteco Live Online 2020 Logo

De jaarlijkse conferentie van Apteco is dit jaar virtueel. Sluit je op 25 - 26 november aan bij het Apteco team voor Apteco Live Online.

#AptecoLive

Bezoek de ​​online gebruikersconferentie van Apteco in 2020. Verspreid over twee halve dagen dit jaar, om overbelasting van webcasting te voorkomen, kunt u onze jaarlijkse bijeenkomst in een heel ander formaat ervaren dan op onze gebruikelijke eigenzinnige locaties in Londen. We zijn vastbesloten om dit jaar contact te houden met onze partners en gebruikers, ook al kunnen we elkaar niet persoonlijk ontmoeten. We hebben daarom een ​​bomvolle virtuele agenda gepland met al uw favoriete sessies, inclusief product updates, geweldige gastsprekers, award competitie over ‘Best use’ van onze technologie en focusgroepen voor een deep dive in onze software. En onderweg zal er zeker wat lol zijn.

De details

Wanneer: 09:30 - 12:30 uur GMT woensdag 25 en donderdag 26 november 2020 
Waar: online
Draag: wat u maar wilt - er is dit jaar geen dresscode
Tweet: #AptecoLive @Apteco

Alle details en updates over de conferentie worden de komende weken op deze pagina geplaatst.

Uitnodigingen

E-mailuitnodigingen zijn naar geselecteerde Apteco partners verzonden. Vanwege de grote vraag naar deelname aan het evenement zullen plaatsen beperkt zijn en van tevoren gereserveerd moeten worden. Als u een Apteco Marketing Suite gebruiker bent, neem dan voor deelname contact op met uw geselecteerde Apteco partner.

Hoe te boeken - registratie nu geopend!

We gebruiken het online boekingsplatform Eventbrite om registraties te beheren met behulp van de boekingscodes van het bedrijf. Gebruik geen codes voor afgevaardigden van andere organisaties. Onze partners kunnen plekken registreren en boekingen beheren namens hun collega's en klanten, of ze kunnen de details doorsturen zodat afgevaardigden zich kunnen registreren en hun eigen boekingen kunnen beheren. Het Eventbrite evenement wachtwoord en de boekingscodes zijn naar de partners gemaild.

Plaatsen zullen op gelijke wijze worden toegewezen aan alle partners en klanten. Er is een limiet van vijf plaatsen voor elke klant die aanwezig wil zijn. Alle deelnemers moeten een geldige Apteco softwarelicentie hebben op het moment van de conferentie. We starten met een wachtlijst zodra we de aantallen hebben bereikt.

Apteco wil graag alle afgevaardigden vooraf bedanken voor hun deelname aan de online gebruikersconferentie van dit jaar! Laten we contact houden, maar op een veilige afstand.

Email events@apteco.com voor eventuele vragen over Apteco Live Online.

Laatste events