Vakdag Fondsenwerving 26 september 2023 - Utrecht

26 sep 2023 | 09:00 - 17:00 CEST

VAKDAG FONDSENWERVING 2023

Kom naar het Beatrix Theater in Utrecht voor een dag vol inspiratie, advies en netwerkmogelijkheden in de fondsenwervingssector

Vakdag Fondsenwerving is een dé ontmoetingsplaats voor iedereen die werkzaam of betrokken is bij goede doelen en andere wervende non-profit instellingen. Een dag vol inspiratie, tips, advies en netwerkmogelijkheden met een breed scala aan presentaties, infostands en rondetafelgesprekken die voor iedereen binnen de organisatie wat te bieden heeft. Dit evenement wil je niet missen!

Het Beatrix Theater is met zijn centrale ligging en goede bereikbaarheid een top locatie. Samen met vele andere fondsenwervende professionals en leveranciers uit de sector is dit de dag om elkaar te ontmoeten, te leren, inspiratie op te doen en vooral plezier te hebben.

Apteco helpt al jaren goede doelen om duurzame relaties met hun leden en donateurs te op te bouwen en te onderhouden. Van het samenbrengen van data, data-analyse en dashboarding tot aanbevelingen voor personalisatie, multi-channel campagneautomatisering en -optimalisatie, Apteco biedt een end-to-end oplossing voor iedereen die zijn doelgroep centraal wil zetten binnen zijn organisatie.

Bezoek ons op 26 September in het Beatrix Theater in Utrecht. Bezoek de officiële website van het evenement voor meer informatie.

Register now