Apteco e-mail gelanceerd: stroomlijn jouw e-mailmarketing en verbeter jouw resultaten

Gepubliceerd: 05 jan 2024

Met trots presenteren wij Apteco e-mail een nieuwe oplossing binnen ons end-to-end platform

De lancering van Apteco e-mail is een nieuwe toevoeging aan de uitgebreide campagneoplossing van Apteco. Apteco e-mail integreert volledig met de bestaande functionaliteit voor het bouwen van customer journeys. Het biedt de gebruiker volledige flexibiliteit voor het gebruik van zijn first party klant data in zijn campagnes.

Apteco e-mail biedt een reeks voordelen voor marketingteams, waaronder:

  • Gestroomlijnde workflow: Apteco e-mail is volledig geïntegreerd met het Apteco marketingplatform, waardoor gebruikers naadloos kunnen overstappen van het analyseren van hun data, naar het maken van doelgroeplijsten, naar het maken en versturen van gepersonaliseerde e-mails.
  • Gepersonaliseerde e-mails: Apteco e-mail biedt uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, zodat gebruikers relevante e-mails kunnen sturen die aansluiten op de behoeften van hun klanten.
  • Responsieve e-mails: Apteco e-mail maakt het mogelijk om e-mails te maken die er goed uitzien op alle apparaten.

Responsive, professional emails, built-in

Geschikt voor elk marketing team

Apteco e-mail is geschikt voor ieder marketingteam ongeacht het niveau van de e-mailmakers. Minder ervaren gebruikers kunnen snel aan de slag met behulp van de drop en drag functionaliteit en een reeks meegeleverde sjablonen. Meer ervaren gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun e-mails helemaal zelf te ontwerpen in HTML.

Automatiseer je e-mailmarketing

Met Apteco e-mail kunt je eenvoudig geautomatiseerde e-mailcampagnes opzetten en inplannen. Campagnes kunnen worden gepland volgens een terugkerend schema of worden getriggerd door een specifieke gebeurtenis. Zo kun je bijvoorbeeld een e-mailcampagne instellen die automatisch wordt verzonden aan klanten die hun verjaardag vieren.

Door de inhoud te personaliseren is je boodschap herkenbaar en relevant. Door voorspelbare gebeurtenissen te automatiseren wordt kostbare tijd vrijgemaakt voor het opzetten van nieuwe marketingcampagnes.

Verbeter je e-mailmarketingresultaten

Supercharge your email marketing with Apteco

Door gepersonaliseerde, responsieve e-mails te versturen, kun je de resultaten van jouw e-mailmarketing verbeteren. Apteco e-mail biedt je de tools die je nodig hebt om jouw klanten en doelstellingen te bereiken.

Met Apteco's journey builder kunnen je als gebruiker eenvoudig geautomatiseerde e-mailcampagnes opzetten en inplannen. Van het selecteren van je doelgroep, opmaken en personaliseren van het e-mailbericht tot het automatische verzenden van de e-mail. Campagnes kunnen worden gepland volgens een terugkerend schema of worden getriggerd door een specifieke gebeurtenis. Zo kun je tijdrovende taken te elimineren.

Krachtige e-mailmarketing met AptecoApteco email interface

Apteco e-mails kunnen door het gebruik van je first party data zeer gericht en gepersonaliseerd zijn. Je kunt als gebruiker je klanten relevante e-mail sturen die aansluiten op hun verwachtingen en behoeften, op het juiste moment. Hierdoor zal de kans op conversie en het engagement van je klanten toenemen. 

Met Apteco e-mail kun je jouw e-mailmarketing stroomlijnen en verbeteren door gebruik te maken van personalisatie. Je kunt hiervoor personalisatievelden en kenmerken gebruiken die uniek zijn voor elk klantrecord in het Apteco-platform. Denk hierbij aan segment, modelscore, laatst gekocht product, productaanbevelingen, datum van laatste aankoop of rijtijd.

De perfecte oplossing voor jouw e-mailmarketing

Apteco e-mail is de perfecte oplossing voor elk marketingteam dat zijn e-mailmarketing naar een hoger niveau wil tillen. Met Apteco kun je eenvoudig gepersonaliseerde, responsieve e-mails versturen die jouw klanten aanspreken en je helpen jouw doelstellingen te bereiken.

James Alty, Managing Director en oprichter van Apteco is enthousiast over de mogelijkheden die Apteco e-mail biedt aan Apteco’s partners en klanten:

"Het is 16 jaar geleden dat we de eerste integratie van e-mailserviceproviders in Apteco-software ontwikkelden. In de tussenliggende jaren hebben we uitgebreide integraties ontwikkeld en ondersteund met ongeveer 25 verschillende e-mailplatforms. We zullen al deze bestaande integraties blijven ondersteunen, maar zijn verheugd om Apteco e-mail rechtstreeks binnen het Orbit-platform te introduceren.

Apteco e-mail biedt onze klanten een briljante nieuwe manier om segmentatie, targeting en e-mailpersonalisatie samen te brengen in een nauw geïntegreerde applicatie met multi-stage, multi-channel campagne-automatiseringsmogelijkheden. De geïntegreerde e-maileditor is van wereldklasse met een breed scala aan sjablonen, inhoudstypen en eenvoudige drag-and-drop-functionaliteit. Het is echter net zo belangrijk dat we zeer concurrerende kosten per duizend bieden voor e-mailverzendingen en dat alles binnen één factureringsaccount en commerciële relatie.

Onze productteams zullen doorgaan met de ontwikkeling van de e-mailmogelijkheden en rapportage van Apteco, zodat onze klanten een platform krijgen dat voortdurend wordt verbeterd. Ik kijk uit naar het fantastische e-mailwerk dat onze partners en klanten het komende jaar ongetwijfeld gaan doen. Ik kan me voorstellen dat de concurrentie voor de Best use of Apteco award in 2024 hierdoor nog sterker zal zijn!"

Lees meer over Apteco e-mail of krijg praktische hulp in de Help hub.