Apteco Orbit doelgroepen tool is nu live!

Gepubliceerd: 20 mei 2019

orbit_audiences_email_header1_1200x450.jpg
Apteco heeft de eerste stap gezet om de marketing suite van het huidige Windows platform naar een browser te verplaatsen met behulp van Apteco Orbit™.

De nieuwe doelgroepen tool is speciaal ontworpen voor marketeers die campagne doelgroepen willen creëren, optimaliseren en delen met collega´s in een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving. Grafieken en data previews bieden de zekerheid dat de gecreëerde doelgroep correct is, zodat gebruikers de data met vertrouwen kunnen exporteren voor gebruik in een campagne, of direct kunnen gebruiken binnen Apteco PeopleStage™.

Creëer, optimaliseer en deel doelgroepen

Met de nieuwe functionaliteit binnen de doelgroepen tool kunnen gebruikers via een browser krachtige selecties uitvoeren voor het opbouwen en optimaliseren van doelgroepen. Enkele krachtige features zijn:

Dankzij de slimme briefing functionaliteit kunt u uw selectie bijhouden

Gebruikers kunnen hun selectiecriteria voor doelgroepen vastleggen en bijhouden door een briefing op te nemen. Tekst kan worden gekopieerd en geplakt vanuit een e-mail of briefing en kan naast de definitie worden geplaatst terwijl ze werken. 

Orbit Audiences

Sluit eenvoudig uit, voeg toe en stel limieten in voor de optimalisatie van uw doelgroep

Gebruikers kunnen eenvoudig en logisch uitsluitingen specificeren en regels opnemen om de doelgroep te optimaliseren. Limieten en leveringsbeperkingen kunnen op het hoogste niveau van de doelgroep worden toegepast.

orbit_includes_screenshot.png

Intuïtieve picklists en de ´en/of' logica vereenvoudigen de opbouw van uw doelgroepen

Doelgroepen worden opgebouwd met behulp van ‘en/of’ logica, met opties voor selector, tekst, numeriek en datum variabelen die kunnen worden doorzocht of bekeken via een picklist.

orbit_picklist_screenshot.png

De flexibiliteit om gemakkelijk wijzigingen aan te brengen

De doelgroepen tool is ontworpen met het oog op marketeers en bevat functies voor 'automatisch opslaan', 'ongedaan maken' en 'opnieuw uitvoeren', zodat gebruikers de volledige flexibiliteit hebben om wijzigingen aan te brengen in hun doelgroepen.

Orbit Audiences

Controleer uw data voor de export

Een preview of 'dashboard' met grafieken en previews van dataselecties helpt gebruikers de kenmerken van de gekozen doelgroep te begrijpen. De preview kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de behoeften van marketeers en kan grafieken bevatten zoals records per regio, beroep of inkomen. Gebruikers kunnen ook de geselecteerde gegevens controleren om er zeker van te zijn dat ze correct zijn voordat ze worden geëxporteerd.

orbit_check_screenshot1.png

Exporteer uw doelgroep eenvoudig voor gebruik in uw campagnes

De exportfunctie biedt een voorbeeld van de data records en stelt gebruikers in staat de data handmatig te controleren voordat ze worden geëxporteerd. Doelgroepen kunnen vervolgens worden geëxporteerd naar verschillende bestandstypen, zoals .csv of .xlsx en zijn klaar voor gebruik in campagnes.

Orbit Audiences

Meer informatie

Voor meer informatie over de functionaliteit van de doelgroepen tool, kunnen bestaande partners en klanten inloggen op de partner portal en de Q1 2019 software release opmerkingen lezen. Als je nog geen klant bent, kies dan boek een demo en kijk live mee met de Apteco Orbit™ doelgroepen tool.