Apteco's nieuwste software release Q1 2019

Gepubliceerd: 28 mrt 2019

release notes

Met de software release van Q1 2019 zet Apteco de eerste stap naar een browsergebaseerde software oplossing, met krachtige expressies en 'on-the-fly' aggregaties die gebruikers helpen om data sneller en eenvoudiger te verwerken.

Veelbetekenend in deze software release is de nieuwe doelgroepen tool die beschikbaar is binnen Apteco Orbit™. Dit is de eerste stap van Apteco om de software applicaties van het huidige Windows platform naar een browser te verplaatsen. De tool is bedoeld voor marketingprofessionals die campagne doelgroepen willen creëren, optimaliseren en delen met collega's in een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving.

Grafieken en data previews bieden de zekerheid dat de gecreëerde doelgroep correct is, zodat gebruikers de data met vertrouwen kunnen exporteren voor gebruik in een campagne, of direct kunnen gebruiken binnen Apteco PeopleStage™. De doelgroepen tool wordt geleverd binnen Apteco Orbit en is de eerste losse browser functionaliteit die beschikbaar is binnen de nieuwe licentiebundels van Apteco. Alle gelicentieerde Apteco FastStats® gebruikers kunnen ervoor kiezen om deze tool te gebruiken om doelgroepen te creëren, en al het werk dat ze produceren is toegankelijk via het FastStats Windows-platform als verdere optimalisering of complexer inzicht vereist is.

Met de software release van het eerste kwartaal van 2019 support Apteco FastStats nu bestaande en lopende on-the-fly aggregaties voor meer inzicht. Er is een nieuw explorer gedeelte toegevoegd zodat bronnen uit Orbit in FastStats kunnen worden gebruikt. Continue metingen worden nu ondersteund in CubeLookup expressies en zijn verbeteringen aangebracht aan de PatternMatch aggregatiefunctie.

In Apteco PeopleStage™ blijft Campaign Optimisation voor deze release in BETA en is speciale verwerking geïntroduceerd om doelgroepselecties af te handelen die willekeurige elementen bevatten, zoals N-per-clausules. Serververwerking is ontwikkeld om langere tijdvensters te verwerken waarin een individu kan worden gereserveerd voor meerdere campagnes, en onze nieuwe online help van PeopleStage is nu beschikbaar voor gebruikers vanuit het product.

Klik hier om in te loggen en download de volledige release opmerkingen over de Q1 2019 software release.

Bezoek de Knowledge Base op de Apteco Portal om artikelen te lezen over de nieuwe features in deze release (alleen beschikbaar voor bestaande Apteco partners en gebruikers).