Wees creatief met de nieuwe thema editor voor marketing dashboards

Gepubliceerd: 16 jun 2020

Apteco Orbit dashboard themesApteco lanceert een nieuwe editor voor dashboard thema's

Apteco is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuwe editor voor dashboardthema's in het online platform Apteco Orbit™. De interactieve marketing dashboarding tool van Apteco is ontworpen om marketeers te helpen bruikbare inzichten te ontdekken en te delen binnen hun teams en het hele bedrijf. 

Apteco Orbit dashboard themes

 

 

Pas dashboards eenvoudig aan de merkrichtlijnen aan

Dashboardbeheerders kunnen eenvoudig de kleur van visualisaties en lettertypen in de applicatie instellingen wijzigen door ofwel te kiezen uit de zes nieuwe ingebouwde thema's, of door dashboards aan te passen door specifieke merkkleuren te matchen. De nieuwe thema editor ondersteunt zowel de aanpassing van visualisaties en highlights, als de functionaliteit om de kleur van de titels en notities te veranderen.

Themes application settings

 

De nieuwe thema editor, die zes ingebouwde thema's heeft, stelt dashboardbeheerders in staat visualisaties aan te passen door dashboardthema's te maken die passen bij hun merkrichtlijnen. 

 

 

Apteco Orbit dashboard themes mobile view

 

Bewerk en verfijn thema's voor de beste representatie van uw merk

Handig is dat thema's ook kunnen worden gedupliceerd en bewerkt, en er is de functionaliteit om thema's te verwijderen als ze overbodig worden. Een handig voorbeeldscherm geeft de gekozen kleuren weer, zodat aanpassingen en verfijningen in de kleurselectie kunnen worden aangebracht om ervoor te zorgen dat gebruikers de beste weergave van hun merk krijgen.

De thema editor biedt ook een optie om een ​​thema eerst als concept op te slaan, voordat het wordt gepubliceerd of om het een standaardthema te maken.

 

Apteco’s online help hub is bijgewerkt om gebruikers door de nieuwe thema functie te leiden en het support team staat ook klaar om de nieuwe functionaliteit en opties te bespreken.