SlideShare: interactieve marketing dashboards: data zinvol maken

09 jun 2020  |  door Kim Do

Hoe u waardevolle klantinzichten in uw hele organisatie kunt ontdekken en delen.

Er is nog nooit zoveel data beschikbaar geweest. Maar het verbinden van data blijft voor velen een probleem.

Of dit nu te wijten is aan de muren tussen degenen die het produceren en gebruiken, of aan veranderingen in de context terwijl het van silo naar silo gaat, data wordt vaak afgedicht terwijl het mag worden verbonden.

Maar nu is er een manier om de barrières van afdelingen te overstijgen en data te verenigen met klantverhalen die het vertelt - op een manier die logisch is voor elk team: verkoop, marketing, operations, productie en financieel.

Laten we eens kijken hoe Apteco Orbit™ data omzet in verhalen.

Apteco Orbit is niet alleen een slimmere manier om data die al in uw bedrijf aanwezig is, te presenteren, maar ook een manier om mensen deze te laten verkennen, filteren en beoordelen om de redenen die belangrijk voor ze zijn.

Met Orbit kunt u de verhalen uit uw data als team delen en beoordelen, zelfs als uw teamleden geen gebruikers zijn van de Apteco Marketing Suite™. Download onze eGuide om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen.

Download our eGuide to learn more about the benefits of interactive marketing dashboards
Kim Do

Marketing Manager Apteco Benelux

Sinds begin 2020 werkt Kim bij Apteco, waarbij zij verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten in de Benelux regio. Kim heeft ruim 10 jaar marketing ervaring op het gebied van social media, evenementen, web TV en partnermarketing in de internationale B2B en MarTech sectoren. Met haar kennis en passie zoekt zij naar groeimogelijkheden voor het bedrijf. In haar vrije tijd houdt Kim van reizen, fashion en Zumba fitness.