SlideShare: interactieve marketing dashboards: data zinvol maken

09 sep 2020  |  door Henri van Avezaath

Hoe u waardevolle klantinzichten in uw hele organisatie kunt ontdekken en delen.

Er is nog nooit zoveel data beschikbaar geweest. Maar het verbinden van data blijft voor velen een probleem.

Of dit nu te wijten is aan de muren tussen degenen die het produceren en gebruiken, of aan veranderingen in de context terwijl het van silo naar silo gaat, data wordt vaak afgedicht terwijl het mag worden verbonden.

Maar nu is er een manier om de barrières van afdelingen te overstijgen en data te verenigen met klantverhalen die het vertelt - op een manier die logisch is voor elk team: verkoop, marketing, operations, productie en financieel.

Laten we eens kijken hoe Apteco Orbit™ data omzet in verhalen.

Apteco Orbit is niet alleen een slimmere manier om data die al in uw bedrijf aanwezig is, te presenteren, maar ook een manier om mensen deze te laten verkennen, filteren en beoordelen om de redenen die belangrijk voor ze zijn.

Met Orbit kunt u de verhalen uit uw data als team delen en beoordelen, zelfs als uw teamleden geen gebruikers zijn van de Apteco Marketing Suite™. Download onze eGuide om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen.

Download our eGuide to learn more about the benefits of interactive marketing dashboards
Henri van Avezaath

Managing Director Apteco Benelux / Operations

Data is de rode draad in Henri’s loopbaan; op het snijvlak van techniek en commercie. Hij houdt er van om op zoek te gaan naar de beste manier om met data de klantbeleving te vergroten en bedrijven beter te laten presteren. Henri is in zijn werk zo enthousiast geworden over de Apteco software, dat hij er voor gekozen heeft deze in de Benelux markt te brengen. In zijn vrije tijd is Henri vaak achter zijn camera te vinden, in de stad, studio of natuur.