Infographic: De essentiële e-mail automatisering cheatsheet

21 jun 2024  |  door Henri van Avezaath

In deze infographic laten we je zien hoe je frustrerende problemen met e-mailmarketing kunt oplossen met behulp van automatisering.

Ondanks dat e-mail nog steeds een zeer effectief marketingkanaal is, is versturen van een succesvolle e-mailcampagne niet zo eenvoudig. Waar je vroeger nog af en toe een hele bulk e-mails kon versturen en hopen op het beste komt er tegenwoordig veel meer bij kijken. Met behulp van deze infographic laten we zien hoe jij waarde uit je e-mail automatisering kunt halen en hoe je veel voorkomende uitdagingen kunt tackelen.

Cheatsheet topCheatsheet eGuide CTACheatsheet footer

Download as a PDF

Henri van Avezaath

Managing Director Apteco Benelux / Operations

Data is de rode draad in Henri’s loopbaan; op het snijvlak van techniek en commercie. Hij houdt er van om op zoek te gaan naar de beste manier om met data de klantbeleving te vergroten en bedrijven beter te laten presteren. Henri is in zijn werk zo enthousiast geworden over de Apteco software, dat hij er voor gekozen heeft deze in de Benelux markt te brengen. In zijn vrije tijd is Henri vaak achter zijn camera te vinden, in de stad, studio of natuur.