Webinar: ontdek de voordelen van een Customer Data Platform (CDP)

23 jun 2020  |  door Henri van Avezaath

Bekijk ons ​​webinar om te zien hoe u met een CDP uw doelstellingen op het gebied van targeting, personalisatie en automatisering bereikt.

Ons speciale webinar kijkt naar de opkomst van Customer Data Platforms (CDP's), “pakketsoftware die een blijvende, uniforme klantendatabase creëert die toegankelijk is voor andere systemen".

Bekijk het webinar nu voor meer informatie over hoe u een CDP maakt, hoe u uw CDP gebruikt om de ideale doelgroep voor een campagne te bepalen en hoe een CDP u kan helpen bij het beheersen van personalisatie en het volgen van het klanttraject.

Zoals u kunt zien, zijn CDP's een effectieve manier om uw prospects en klanten te begrijpen en ervoor te zorgen dat u altijd zeer relevante marketingberichten naar de juiste doelgroep stuurt.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat uw klanten nooit statisch zijn - aangezien omstandigheden en levensgebeurtenissen veranderen, verandert ook uw relatie met ze. Dit succesvol herkennen en de toon en invalshoek van uw marketing veranderen is cruciaal om relevant te blijven.

Download our eGuide to discover how technology can help you easily track customers as they move between segments
Henri van Avezaath

Managing Director Apteco Benelux / Operations

Data is de rode draad in Henri’s loopbaan; op het snijvlak van techniek en commercie. Hij houdt er van om op zoek te gaan naar de beste manier om met data de klantbeleving te vergroten en bedrijven beter te laten presteren. Henri is in zijn werk zo enthousiast geworden over de Apteco software, dat hij er voor gekozen heeft deze in de Benelux markt te brengen. In zijn vrije tijd is Henri vaak achter zijn camera te vinden, in de stad, studio of natuur.