Webinar: ontdek de voordelen van een Customer Data Platform (CDP)

23 apr 2020  |  door Kim Do

Bekijk ons ​​webinar om te zien hoe u met een CDP uw doelstellingen op het gebied van targeting, personalisatie en automatisering bereikt.

Ons speciale webinar kijkt naar de opkomst van Customer Data Platforms (CDP's), “pakketsoftware die een blijvende, uniforme klantendatabase creëert die toegankelijk is voor andere systemen".

Bekijk het webinar nu voor meer informatie over hoe u een CDP maakt, hoe u uw CDP gebruikt om de ideale doelgroep voor een campagne te bepalen en hoe een CDP u kan helpen bij het beheersen van personalisatie en het volgen van het klanttraject.

Zoals u kunt zien, zijn CDP's een effectieve manier om uw prospects en klanten te begrijpen en ervoor te zorgen dat u altijd zeer relevante marketingberichten naar de juiste doelgroep stuurt.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat uw klanten nooit statisch zijn - aangezien omstandigheden en levensgebeurtenissen veranderen, verandert ook uw relatie met ze. Dit succesvol herkennen en de toon en invalshoek van uw marketing veranderen is cruciaal om relevant te blijven.

Download our eGuide to discover how technology can help you easily track customers as they move between segments
Kim Do

Marketing Manager Apteco Benelux

Sinds begin 2020 werkt Kim bij Apteco, waarbij zij verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten in de Benelux regio. Kim heeft ruim 10 jaar marketing ervaring op het gebied van social media, evenementen, web TV en partnermarketing in de internationale B2B en MarTech sectoren. Met haar kennis en passie zoekt zij naar groeimogelijkheden voor het bedrijf. In haar vrije tijd houdt Kim van reizen, fashion en Zumba fitness.