Infographic: Data Trends Rapport 2020

20 apr 2020  |  door Kim Do

Ontdek de belangrijkste bevindingen over de nieuwste strategieën en kanalen in het jaarverslag.

Elk jaar vragen we tijdens de Apteco gebruikersconferentie ons publiek van marketing- en campagne professionals, om een ​​reeks vragen te beantwoorden met betrekking tot hun werk, ambities en toekomstplannen. Het eindresultaat is het Data Trends Rapport, een momentopname van de branche van vandaag, en een voorproefje van wat er het komende jaar en daarna te wachten staat.

Hoe denken marketeers dat AI hun branche zal beïnvloeden? Wat is de grootste trend in de sector? En hoe denken ze dat marketing er over vijf jaar uit zal zien? Onze infographic geeft een snel overzicht van enkele van de hoogtepunten.

Infographic 2020 Data Trends Report
 

Een spannende tijd voor marketingprofessionals.

Nieuwe vormen van AI. Nieuwe focus op DM. Allemaal samenkomend in opkomende CDP's. Het lijkt erop dat marketingcampagnes in 2020 op het punt staan ​​nieuwe hoogten te bereiken.

Download the Data Trends Report 2020
Kim Do

Marketing Manager Apteco Benelux

Sinds begin 2020 werkt Kim bij Apteco, waarbij zij verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten in de Benelux regio. Kim heeft ruim 10 jaar marketing ervaring op het gebied van social media, evenementen, web TV en partnermarketing in de internationale B2B en MarTech sectoren. Met haar kennis en passie zoekt zij naar groeimogelijkheden voor het bedrijf. In haar vrije tijd houdt Kim van reizen, fashion en Zumba fitness.