Webinar: Hoe u verhalen uit uw data vindt en deelt

12 feb 2020  |  door Kim Do

Uw data is een goudmijn aan boeiende verhalen. Leer hoe u Apteco Orbit collections en dashboards gebruikt om deze succesvol te ontdekken, extraheren en communiceren.

Welkom bij onze nieuwe reeks webinars waarin wordt onderzocht hoe de Apteco Marketing Suite™ marketeers helpt bij het overwinnen van enkele van hun meest voorkomende uitdagingen.

Doe mee met onze oprichter en managing director James Alty voor het tweede webinar, waarin u ontdekt hoe u collections kunt gebruiken om inzichten uit een campagne te analyseren, verzamelen, beoordelen en delen.

Hij behandelt ook het gebruik van dashboards om zowel de markt te begrijpen als doelgroepen te creëren met behulp van visuele dataselectie. Hierdoor kunnen marketingteams ‘self-service’ krijgen en toegang krijgen tot de subsets die ze nodig hebben om toekomstige campagnes uit te voeren.

We hopen dat u het nuttig vond als leidraad voor het delen van inzichten, het gebruik van dashboards om een ​​samengestelde weergave van uw klantdata te delen en het koppelen van inzicht aan actie door visueel data te selecteren om doelgroepen te creëren.

Stem af op het volgende webinar en leer hoe u Apteco kunt gebruiken om te monitoren, analyseren en delen.

Your success depends on how you interact with customers. Download our report
Kim Do

Marketing Manager Apteco Benelux

Sinds begin 2020 werkt Kim bij Apteco, waarbij zij verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten in de Benelux regio. Kim heeft ruim 10 jaar marketing ervaring op het gebied van social media, evenementen, web TV en partnermarketing in de internationale B2B en MarTech sectoren. Met haar kennis en passie zoekt zij naar groeimogelijkheden voor het bedrijf. In haar vrije tijd houdt Kim van reizen, fashion en Zumba fitness.